Marketingová strategie

Marketing řeší každý podnikatel, přestože někteří tvrdí, že marketing vůbec neřeší. Rozdíl je ale v tom, zda je marketing řešen efektivně nebo chaoticky bez kýženého efektu s vynaložením zbytečných finančních prostředků. Správná marketingová strategie je ideálním podkladem pro sestavení marketingového plánu.

Cílem marketingové strategie je efektivní využití omezených finančních prostředků firmy ke zvýšení prodeje. Marketingová strategie se zaměřuje zejména na zákazníka – na jeho potřeby, očekávání a požadavky. Sestavení správné marketingové strategie by měl předcházet průzkum trhu a určení cílových segmentů trhu. Je nutné si uvědomit, že klíčovou roli při tvorbě marketingové strategie hraje zákazník, který přináší firmě peníze. Pouze spokojený a loajální zákazník přináší firmě dlouhodobě zisky.  Je zcela pochopitelné, že marketingová strategie musí být nedílnou součástí celofiremní strategie.

Pro firmu zabývající se vlastní činností je neefektivní neustále sledovat veškeré novinky a trendy v oblasti marketingu. Určitě je výhodnější využít zkušeností profesionálů. Troufneme si tvrdit, že naši společnost ANERI s.r.o. z Liberce s třicetiletou praxí a bohatými referencemi v oblasti marketingového poradenství můžeme mezi profesionály směle zařadit. I vám nabízíme zcela nezávaznou konzultaci. První návštěva je samozřejmě zcela zdarma.

https://www.aneri.cz/sluzby/firemni-poradna/

https://www.aneri.cz/sluzby/marketingova-strategie/

https://www.aneri.cz/2021/01/22/marketingova-strategie/

Funkce fasády

Povrchová vrstva fasády je vizitkou vašeho domu. Úkolem fasády je ale také dokonalá ochrana všeho, co je pod ní. Fasáda musí maximálně chránit nejen zdi, ale i příjemné klima uvnitř budovy.

 

Vnitřní klima v budově závisí zejména na teplotě a vlhkosti vzduchu v interiéru. Fasádou nesmí pronikat do zdiva a dále do interiéru žádná voda, ať už se jedná o déšť, sníh nebo o rosu. Naopak vlhkost z interiéru musí mít možnost odcházet ven.

Příjemnou teplotu v interiéru zajišťuje kvalitní tepelná izolace. V zimě brání uniku tepla z budovy a v létě chrání interiér před přílišným přehříváním.

Povrch fasády je vystavován velkému zatížení. Nejedná se pouze o déšť, vítr a mráz, ale také o velké výkyvy teploty během jednoho dne. Zejména na jaře a na podzim může být ranní teplota pod nulou a odpolední slunce dokáže fasádu rozehřát na více než 40°C. Tyto rychlé změny musí povrch fasády vydržet bez jakéhokoliv poškození. Pokud ve fasádě vznikne sebemenší trhlinka, působení dalších povětrnostních vlivů rychle způsobí destrukci povrchu.

Při zateplování fasády je důležitá správná volba zateplovacího systému. Optimální řešení znamená správnou volbu zateplení podle druhu zdiva a vhodnou povrchovou úpravu. Každá budova vyžaduje individuální přístup. Ideálním řešením je důkladně se zamyslet nad zateplením ještě při projektování stavby. Zateplit lze samozřejmě každou budovu.

Pokud o zateplení vašeho domu uvažujete, kontaktujte společnost Stav Agency s.r.o. v Liberci.

Dlouholeté zkušenosti se zateplováním a znalost nejnovějších trendů jsou zárukou, že vám pracovníci

společnosti Stav Agency poradí s nejoptimálnějším řešením a v případě zájmu firma provede kompletní profesionální realizaci.

http://www.stav-agency.cz/scsdc/

http://www.stav-agency.cz/scsdc/zateplovani-domu/

http://www.stav-agency.cz/2021/01/22/funkce-fasady/

Poškození sluchu je nevratné

V místech s velkou hlukovou zátěží je nutné pro ochranu sluchu používat efektivní tlumení. Každé poškození sluchu je nevratné. Sluch se nikdy nezlepšuje a škodlivým hlukem se poškozuje.

 

Správným tlumením je izolován škodlivý nebo dráždivý hluk, přesto však zůstávají slyšitelné důležité poplašné signály a vnímání řeči je zachováno – uživatel se necítí být izolován. Společnost uvex nabízí ochranu sluchu pro každou situaci.

Požadovaným cílem při výběru vhodného tlumení je dosažení působící hladiny zbylého hluku 70 – 80 dB u ucha nositele. Při příliš velkém tlumení hluku (přílišné ochraně) dochází k problémům s dorozuměním a pocitu izolace. Při nedostatečném tlumení dochází k nevratnému poškozování sluchu.

Při výběru nejvhodnějších ochranných prostředků je důležité posuzovat ještě další parametry kromě hladiny zvuku. Patří sem zejména komfort nošení – doba používání, přesnost usazení, snadná manipulace i kompatibilita s dalšími ochrannými prostředky. Ideálním řešením je individuální ochrana sluchu pro konkrétního pracovníka. Společnost uvex nabízí vysoce kvalitní pomůcky na ochranu sluchu s vysokým komfortem nošení včetně individuálních pomůcek.

Se správným výběrem chráničů sluchu pro konkrétní pracoviště pomůžou zkušení pracovníci společnosti UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

Společnost UVEX Safety CZ, k.s. je dodavatelem veškerých ochranných pracovních pomůcek značky uvex špičkové kvality na český trh.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochrana-sluchu/

https://www.uvex-safety.cz/cs/innovation/latest-products/

https://www.uvex-safety.cz/cs/media/clanky/poskozeni-sluchu-je-nevratne/

Daruj zážitek – tandemový seskok s padákem

Tandemový seskok s padákem je pro mnohé skutečným životním zážitkem. Pro koho je vhodný a na co se připravit?

Skvělý pocit a nadšení jsou převažující emoce lidí, odcházejících z letiště po úspěšném seskoku. Pro mnohé jde o posunutí svých osobních hranic, překonání strachu nejen z výšky, ale i z neznámého. Co víc totiž může symbolizovat vykročení z letadla do volného prostoru.

Zážitek pro všechny

Představujete si člověka užívajícího si tandemový seskok jako sportovce a drsňáka? Pak jste na omylu. Tandemové seskoky jsou pro všechny od 8 do 100 let. Nemusíte být odvážní, nemusíte být ani nadšení. Skákat mohou dokonce i paraplegici, byť to neznamená, že skákat mohou všichni a v individuálních případech je nutné posouzení zvlášť.

Instruktoři, co mají odskákáno

Po celou dobu máte po ruce zkušeného profesionála, instruktora, který ročně zvládne i 500 seskoků a má to tedy doslova v krvi. Před nástupem do letadla projdete krátkou instruktáží, školením o tom, co vás tam nahoře vlastně čeká. Dostanete speciální kombinézu, brýle a přilbu a můžete do letadla. Před výskokem můžete mít strach, ale po prvních sekundách letu se plně ponoříte do akce a budete si pád užívat.

Zážitek, který vydrží

Až v pořádku dosednete, odstrojíte se a budete opouštět letiště, nepochybně budete zaliti skvělým pocitem ze sebe sama ohledně toho, co jste právě zažili. Minuta volného pádu, kdy všechny starosti běžného dne jsou ty tam, a následný pohodový let s padákem, bude nezapomenutelnou součástí vašich vzpomínek. Mnohem lepší jak flaška vína nebo tuctový dárkový koš.

Co je tandemový seskok s padákem?

Ti, kteří si tandemovým seskokem prošli přiznávají, že jde skutečně o životní zážitek, na který jen tak nezapomenou. Na co se připravit, a pro koho je vhodný?

Emoce lidí odcházejících z letiště lze popsat zhruba takto: nadšení, skvělý pocit, dojetí. Pro mnohé jde o posunutí svých osobních hranic, překonání strachu nejen z výšky, ale i z neznámého. Co víc totiž může symbolizovat vykročení z letadla do volného prostoru.

Jen pro chlapáky? Nesmysl

Odvážný sportovec, tvrdý chlap. Představujete si takto člověka užívajícího si tandemový seskok? Pak jste na omylu. Tandemové seskoky jsou pro všechny od 8 do 100 let. Nemusíte být odvážní, nemusíte být ani nadšení. Skákat mohou dokonce i paraplegici, byť to neznamená, že skákat mohou všichni a v individuálních případech je nutné posouzení zvlášť.

Nejste v tom sami, skáčete s profíky!

Po celou dobu máte po ruce zkušeného profesionála, instruktora, který ročně zvládne i 500 seskoků a má to tedy doslova v krvi. Před nástupem do letadla projdete krátkou instruktáží, školením o tom, co vás tam nahoře vlastně čeká. Dostanete speciální kombinézu, brýle a přilbu a můžete do letadla. Před výskokem můžete mít strach, ale po prvních sekundách letu se plně ponoříte do akce a budete si pád užívat.

Zážitek na celý život?

Až v pořádku dosednete, odstrojíte se a budete opouštět letiště, nepochybně budete zaliti skvělým pocitem ze sebe sama ohledně toho, co jste právě zažili. Minuta volného pádu, kdy všechny starosti běžného dne jsou ty tam, a následný pohodový let s padákem, bude nezapomenutelnou součástí vašich vzpomínek.

Franchising pekárny NÁŠ CHLÉB

Přemýšlíte nad otevřením vlastní pekárny, ale nechcete začínat zcela od nuly? Vydejte se cestou otevření vlastního podniku pod zavedenou značkou, jakou je síť pekáren NÁŠ CHLÉB. I přes smluvní závazky poskytuje každému podnikateli nezávislost a otevírá cestu k zajímavým ziskům.

Možnosti franchisingu

Na výběr je ze tří variant, takže si můžete snadněji vybrat s ohledem na vaše možnosti a situaci, ve které se zrovna nacházíte.

S poloviční franchisou můžete začít i bez kapitálu, kdy vám vybavíme pobočku a dodáme zboží s tím, že franchisant je nájemce.

S plnou franchisou je naše role ve vytvoření interiérového návrhu, dodání pekárenských výrobků a podpoře – jak marketingové, tak ve formě školení a poradenství.

Zaměstnanecká franchisa sestává z vás jako zaměstnance či OSVČ v roli zodpovědné osoby dané pobočky.

Více o franchisingu na vasepekarna.cz.

O pekárně NÁŠ CHLÉB

Pekárna NÁŠ CHLÉB už přes 20 let v Jablonci nad Nisou připravuje pečivo z kvalitních surovin a s poctivým přístupem. Na rozdíl od velkých potravinářských koncernů jsou rodinné pekárny schopny vtisknout svému pečivu unikátní ráz díky ruční výrobě a poctivé řemeslné práci.

Krása poctivé řemeslné práce spočívá v rozmanitosti, kterou lze do chlebu vtisknout. I proto nezůstáváme u jednoho druhu, ale až dvaceti druhů chleba.

Kromě toho nabízíme rovněž housky a rohlíky, focaccia, ciabatty, cornové pečivo, nebo také koláče, marokánky, perníky a jiné, včetně cukroví na Vánoce.

O procesu výroby pečiva

Klíčové při procesu samotném nejsou jen suroviny, ale i důraz na zpracování a zrání těsta.

Zásadní pro správnou vůni a chuť chleba je kvas, který si v pekařství vyrábíme sami, a to dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Ve druhém stupni výroby kvasu provádí pekařský mistr šlechtění chuti, které je odpovědné za výslednou chuť a vůni chleba.

S chutí a vůní se pojí pojem fermentace – proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně škrobu a glykogenu, organických látek běžně obsažených v obilninách, na disacharidy, které jsou pro člověka snadno stravitelné.